Udtalelser – Det siger de pårørende om os:

Preben Billeschou, Stege
”Masser af ros – ingen ris!”.


Carla Arnild, Stensved

”Vi har været meget glade for din hjælpsomhed i hele forløbet. Bogen ”Hvor går man hen, når man går bort” er vældig god og jeg er sikker på at vores oldebarn vil synes godt om den”.


Bill Schøfting-Møller, Mern

”Du er en meget kompetent og venlig person. Jeg kommer gerne forbi din virksomhed til kaffe ved lejlighed”.

 

Bodil Kjær, Sindal
”Jeres Indsats gjorde min mors sidste færd til en varm oplevelse. Hun lå ualmindelig smukt i sin kiste. Fin samtale med varm humor (det kan jeg godt lide) Unik Service!”.

 

Lene Mortensen, Vordingborg
”Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet med dig i hele forløbet omkring mors bisættelse”.

 

Jacob og Siv Nilsson, Stege
”En behagelig ro og forståelse i en svær tid”.

 

Jane Sigil, Mern
”Tusind tak for alt du har gjort. Uden din hjælp havde det kun været en halv oplevelse. Sorgen er gjort lettere. Tak, Tak, Tak”.

 

Tine Sønderholm Jensen, København S
”Vedkommende og god samtale!”.

 

Bodil Bundgaard Rasmussen, Islands Brygge
” Jeg kan kun sige: Tak for fin behandling og effektiv udførelse”.

 

Anne Christensen, Præstø
”Vi har været meget glade for vores samarbejde i denne svære situation. Så tak for din søde måde at være på, vi vil anbefalde dig til vore venner”.

 

Anne Maria Brahe Pedersen, Råbylille
”Tusind tak for al jeres hjælp i den svære tid!”.

 

Povl K. Nissen, Søstrup
”Meget sober information og fin indlevelse. God atmosfære og rolig gennemgang af procedure. Fremragende! Og ikke uden humor, hvilket jeg var meget glad for!”.

 

Lone Holst Kristensen, Kildehusene
”Vores bobestyrer var imponeret over, at du havde informeret mig grundigt, inden jeg kautionerede for betaling af bisættelsen og udgifterne i den forbindelse. Det var ikke så ofte, hun oplevede det. TUSIND TAK FOR DIN HJÆLPSOMHED”.

 

Bente Henriksen, Stensved
”Meget tilfreds med hele måden, det foregik på. Meget tilfreds med Susannes vejledning. Hun gav sig virkelig god tid, i en vanskelig situation”.

 

Maria Cecilia Samsø Larsen, Næstved
”Jeg har været meget tilfreds med forløbet. Der blev lyttet og lavet meget personlige ønsker. Der blev taget hensyn, absolut ingen ris!”.

 

Anna Marie Marding, Nøbølle
”Har været meget tilfreds med dit arbejde i forbindelse med bisættelsen – du giver alle oplysninger på relevant vis – er lyttende – har empati. Du har bestemt valgt det rette job og maner alle skrøner om bedemænd til jorden. Tusind tak for alt!”.

 

Udtalelser

 

Vi træffes hele døgnet

Du kan altid kontakte os – men du kan også få yderligere informationer her på siden, som under materialer og priseksempler.