Find tryghed i sorgen hos din lokale bedemand i Stege

Bedemand Stege – At skulle håndtere afskeden med en kær er en sårbar situation. Derfor er omsorg og respekt for vores kunders individuelle ønsker, altid i højsædet. I vil blive mødt med åbenhed, medmenneskelige værdier, som har jeres ønsker og følelser i fokus.

Hos Stege begravelsesforretning er det nære i højsædet

At stå midt i et dødsfald og de følger som dette har, er lidt som at stå midt i orkanens øje. Inde i en er der helt stille og det føles som om tiden er gået i stå. Men rundt omkring hvirvler alting rundt i en stor forvirring, som kan være fuldstændig umulig at overskue.

Det kan føles som om alle hiver i én fra enhver side, og vil have en til at svare på en masse praktiske spørgsmål. Dette kan, som midt i sorgen, være det sidste man har lyst til at tage stilling til.

Vi hjælper i den svære tid

Det er netop derfor, at vi er her for jer. Som bedemand placeret lokalt i Stege, er vi her for at hjælpe jer i den svære tid. Vi overtager nogle af de praktiske opgaver, således at uvejret dør en smule ud og giver pladsen til at sørge.

Efter tabet af en kær, kan man stå i en særlig følelsesmæssig sårbar situation. Derfor er vi yderst opmærksomme på vigtigheden af at håndtere alle spørgsmål, forespørgsler og ønsker med den største respekt og omsorg.

Ethvert menneske er unikt og derfor skal en begravelse eller bisættelse selvfølgelig være det samme. Vores ønske er derfor at arbejde så tæt sammen med jer som overhovedet muligt, således at begivenheden bliver præcis som I ønsker den.

 

Bedemand Stege

 

Vi hjælper med alt det, som i ikke selv har overskud til

Som bedemænd i Stege, har vi desuden et stort kendskab til lokalområdet. Dette medfører, at vi kan tilbyde jer det absolut bedste tilbud og tætte samarbejde under hele processen – lige fra planlægning til selve begravelsen eller bisættelsen. ‘

Vi er med jer hele vejen, fra start til slut.

Det vil sige, at vi forestår samtaler med kirke, præst og graver, undersøger datoer og foretager de officielle registreringer, alt sammen inden for den samlede pris for vores ydelse.

Vi vil altid være i stand til at give den optimale vejledning og de bedst mulige tilbud på de forskellige ydelser, som er relevante i forbindelse med en begravelse eller en bisættelse.

Vi kan også være behjælpelig med praktiske ting såsom: valg af kiste, blomster og gravsten, valg af salmer, booking af kirkelokaler og evt. lokaler til den efterfølgende komsammen m.v.

Det vigtigste for os er, at I føler, at den afsked som er arrangeret med hjælp fra os, bliver den bedst mulige oplevelse – situationen taget i betragtning. Vi mener nemlig ikke, at det kun er selve begravelsen eller bisættelsen der skal være i fokus – men hele forløbet fra start til slut.

Priser på begravelse og bisættelse i Stege

Ønsker i information om priser på begravelse eller bisættelse eller har brug for at se priseksempler, kan i finde disse her på siden. I er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål. I kan også læse udtalelser fra nogle af vores kunder samt finde forskelligt materiale.

Prisen på en begravelse eller bisættelse, afhænger helt af, hvilke ønsker og behov I netop har. I forbindelse med en samtale, udarbejder vi altid et skriftligt økonomisk overslag, der sikrer overblik og tryghed i hele forløbet.

ISO9001 certificeret bedemand Stege

Vi er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, og er her igennem også ISO9001-kvalitetscertificeret. Dette er jeres sikkerhed for en sober, ærlig og objektiv vejledning og hjælp. Kontakt os derfor trygt, hvis I har brug for en bedemand i Stege.

Du kan også læse artiklen “det gode testamente“.

Har du brug for en bedemand i Stege, kan du altid kontakte os på telefon 55 81 44 66.

 

Hos os skal i først og fremmest føle jer trygge