Find tryghed i sorgen hos den lokale bedemand i Stensved og omegn

Bedemand Stensved – Hos Stensved begravelsesforretning, vil i blive mødt af en service samt medmenneskelige værdier, som har jer, jeres ønsker og følelser i fokus.

Hos Stensved begravelsesforretning sætter vi det nære i højsædet

Det at miste en kær, kan ryste enhver i sin grundvold. Alle de faste rammer i livet, som man troede var sikre, trygge og ubrydelige, falder pludselig sammen og man kan føle sig utrolig alene i verden.

Familie og den tryghed samt omsorg, som denne leverer, er som et anker i livet. Når dette anker pludselig, trækkes op, kan det hele virke svært og meget sorgfuldt.

Umiddelbart efter et dødsfald er indtruffet, kræves der en masse praktiske beslutninger. Dette kan være meget svært at forholde sig til, samtidig med at sorgen fylder. Netop derfor er det vigtigt, at man vælger en bedemand, som man kan føle sig tryg og sikker hos. En bedemand som også har fokus på én selv, samt egne og afdødes ønsker.

Som bedemænd i Stensved, er dette noget, vi er utroligt opmærksomme på, og har som er nogle af vores vigtigste kerneværdier.

Da vi har et stort kendskab til lokalområdet, kan vi netop tilbyde jer og jeres nære, et tæt samarbejde under hele processen. Det gælder sig fra planlægningen til selve begravelsen eller bisættelsen.

 

Bedemand Stensved

 

Vi tager os af alt det, som i ikke selv har overskud til

Hos Stensved begravelse, nøjes vi ikke bare med at dirigere processen fra sidelinjen. Vi involverer os tværtimod i hele planlægningen, der nøje er afstemt i samråd med jer. Vi sørger for at yde præcis den unikke hjælp og service, som I har brug for i denne proces.

Vi tilbyder vores hjælp fra start til slut, såsom at forestår samtaler med præsten, kirken og graveren. Men foretager også de officielle registreringer, undersøger datoer m.v., alt sammen inden for den aftalte samlede pris. Vi kan også hjælpe med de praktiske ting som, valg af kiste, blomster, gravsten, salmer samt booking af kirkelokaler og lokaler til evt. efterfølgende komsammen.

Hos os får i altid den optimale vejledning og de bedst mulige tilbud på de forskellige ydelser, der er relevante i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

For os er det vigtigste at sørge for, at alle vores kunder får den bedst mulige oplevelse – situationen taget i betragtning. Vi mener nemlig ikke, at det kun er selve begravelsen eller bisættelsen, der skal være i fokus, men hele forløbet fra start til slut.

Priser på begravelse og bisættelse i Stensved

Der kan være stor forskel på prisen på en begravelse eller bisættelse, afhængig af hvilke ønsker i og afdøde har. Vi udarbejder altid et skriftligt økonomisk overslag i forbindelse med en samtale, hvilket sikrer overblik og tryghed i hele forløbet.

Ønskes information om priser på begravelse eller bisættelse eller har I brug for at se priseksempler, kan disse findes her på siden. I er også meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål på telefon 55 37 01 50.

I kan ligeledes finde forskelligt materiale samt læse udtalelser fra nogle af vores kunder.

ISO9001 certificeret bedemand Stensved

Stensved begravelsesforretning er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, og er her igennem ISO9001-kvalitetscertificeret. Dette sikrer jer en sober, ærlig og objektiv vejledning og hjælp. Kontakt os derfor trygt, hvis i har brug for en bedemand i Stensved omegn.

Du kan også læse denne artiklen, der handler om “det gode testamente“.

Bedemand Stensved – Har du brug for en bedemand i Stensved og omegn, kan du altid kontakte os på telefon 55 37 01 50 .

OMSORG – NÆRVÆR – RESPEKT

Hos os skal I først og fremmest føle jer trygge